تعویض باتری ساعت مچی

همه چیز درباره تعویض باتری ساعت مچی

باتری ساعت شما متوقف شده است یا به درستی کار نمی کند؟ شاید لازم باشد باتری ساعت مچی  را عوض کنید و از خود می پرسید که چگونه این کار را انجام دهید؟ تعویض باتری معمولاً آسان است – فقط این راهنمای مفید را دنبال کنید.

برای اطلاع از چگونگی تعویض باتری ساعت مچی ، زمان تعویض آن ، انجام اشکال در انجام این کار توسط خودتان ، برخی نکات و موارد دیگرادامه مطلب را مطالعه کنید.

.

نشانه های تمام شدن باتری و به پایان رسیدن عمر باتری

بارزترین علامت تمام شدن باتری این است که ساعت شما کاملاً خاموش شده است. اما هشدارهای دیگری نیز وجود دارد که ساعت می تواند قبل از تخلیه کامل باتری به شما ارسال کند:

 1- زنگ ساعت یا نمایشگر دیجیتال شما دیگر متوقف شده است.

عقربه ثانیه شمار در فواصل 5 ثانیه ای می پرد: بسیاری از ساعت ها این ویژگی را دارند که “شاخص پایان زندگی” نامیده می شود. اگر متوجه شدید که حرکت ثانیه شمار به جای هر ثانیه هر 5 ثانیه یکبار می پرد ، وقت آن است که باتری ساعت مچی را عوض کنید . در این حالت ، ساعت شما به زمان دقیق خود ادامه می دهد ، اما تقریبا بعد از یک هفته و نیم کاملاً متوقف می شود.

 2-ساعت شما دیگر زمان صحیح را حفظ نمی کند.

نکته مهم : حتماً به محض تمام شدن باتری، باتری ساعت مچی خود را تعویض کنید (یا حداقل آن را جدا کنید). اگر سریع آن را تعویض نکنید ، ممکن است باتری شروع به نشت کند و به طور دائمی به حرکت ساعت آسیب برساند.

.

عمر باتری های ساعت مچی چقدر است؟

باتری های ساعت طوری طراحی شده اند که اغلب به تعویض نیاز ندارند. مدت زمان باتری به ساعت و ویژگی های آن بستگی دارد ، اما یک ساعت تازه خریداری شده باید حداکثر 2 سال یا حتی در برخی موارد تا 3 یا 4 سال دوام داشته باشد. اما در ساعتهای قدیمی ، باتری باید بین 14 تا 18 ماه دوام بیاورد. با این حال ، ممکن است به دلایل مختلف زودتر جایگزین شود. ساعت شما هرچه قدیمی تر باشد ، باتری آن را سریعتر خالی می کند.

ویژگی هایی مانند نمایشگرهای LED ، دزدگیرها و کرونوگراف باتری را سریعتر از ساعت آنالوگ معمولی تخلیه می کنند. اگر می خواهید باتری ساعت شما تا حد ممکن دوام بیاورد ، توصیه می کنیم که کرونوگراف را همیشه روشن نگذارید. گاهی اوقات عمر باتری ساعت مچی ممکن است تحت تأثیر عوامل خارجی مانند درجه حرارت شدید ، رطوبت یا فشار هوا باشد که می­تواند در عمر باتری تاثیر زیادی داشته باشد .

نکته مهم: اکیداً توصیه می کنیم هر دو سال یکبار باتری ساعت خود را تعویض کنید تا از نشت احتمالی که می تواند به ساعت شما آسیب برساند ، جلوگیری کنید.

.

آیا باید برای تعویض باتری ساعت خود به ساعت فروشی مراجعه کنم؟

اگر نمی توانید باتری ساعت مچی را خودتان عوض کنید ، نگران نباشید. بسیاری ازساعت فروشان کاملاً توانمند وجود دارند که با پرداخت هزینه ای ناچیز این کار را برای شما انجام می دهند.

در برخی موارد مراجعه به ساعت فروشی گزینه پیشنهادی ومناسبی است. مزایای متعددی وجود دارد که یک ساعت فروشی حرفه ای گذینه مناسبی برای تعویض باتری ساعت مچی شما می شود:

آنها در تعویض باتری ساعت باتجربه و ماهر هستند و از ابزارهای مناسب استفاده می کنند. بسیار راحت تر است که ساعت خود را به یک ساعت فروشی برسانید تا اینکه به ساعت آسیب بزنید یا ضمانت خود را باطل کنید.

برخی از ساعت فروشی ها می توانند باتری تعویض را با تاریخ مشخص کرده و عملکرد آن را به مدت یک سال تضمین کنند. اگر باتری جدید قبل از آن تاریخ از بین رفت ، می توانید آن را به آنها برگردانید و آنها بدون هیچ هزینه ای آن را تعویض می کنند.

تعویض باتری ساعت مچی در بعضی از ساعت ها دشوار است. بعنوان مثال ، ساعتهایی که برای مقاومت در برابر آب مهر و موم شده اند ، باید پس از تعویض باتری ، دوباره آب بندی شده و آزمایش فشار شوند. بعضی از ساعت ها مانند ساعت های موسیقی حتی بیش از یک باتری دارند

نکته مهم: توجه داشته باشید که مارک ها و مدل های خاصی به خدمات سازنده اصلی (به عنوان مثال ساعت های کارتیه) نیاز دارند. این گزینه طولانی تر و هزینه بیشتری خواهد داشت ، اما می توانید اطمینان حاصل کنید که گران است.

.

منابع:

.https://www.tasnimnews.com
.https://kazemi-watchgallery.ir

البسه و اکسسوری

مشاهده مطالب ←

آرایش و زیبایی

مشاهده مطالب ←

لوازم خانگی و دکوری

مشاهده مطالب ←

بهداشت و سلامت

مشاهده مطالب ←

گل و گیاهان

مشاهده مطالب ←

موادغذایی و خوراکی

مشاهده مطالب ←

مسافرت و کمپینگ

مشاهده مطالب ←

نظافت و شستشو

مشاهده مطالب ←

ماشین و موتورسیکلت

مشاهده مطالب ←

لوازم دیجیتال

مشاهده مطالب ←

ساز و موسیقی

مشاهده مطالب ←

کودک و نوزاد

مشاهده مطالب ←

لوازم اداری

مشاهده مطالب ←

تحصیل و تحریر

مشاهده مطالب ←

منابع

مشاهده مطالب ←

قوانین

مشاهده مطالب ←

error: Alert: Content is protected !!