راهنمای سفره یکبار مصرف

⇠ سفره یکبار مصرف حتماً باید دارای پروانه ساخت ، علامت استاندارد ، مجوز بهداشت و نام و نشان کارخانه تولیدکننده باشد.

⇠ سفره یکبار مصرف را فقط از مراکز معتبر خریداری کنید.

⇠ از گذاشتن نان و یا هر ماده غذایی دیگری درسفره یکبار مصرف جداً خودداری کنید.

⇠ سفره با کیفیت و استاندارد انتخاب کنید.در سفره یکبار مصرف بی‌کیفیت، مرکب نقوش سطح آن، به راحتی به محض تماس با دست جدا شده و دست را رنگی میکند. این مواد رنگی برای سلامتی انسان مضر است.برخی از تولیدکنندگان سفره یکبار مصرف،برای کاهش هزینه های خود از کربن که ماده ارزان ولی خطرناک است،استفاده میکنند.کربن اگر با دست و یا مواد غذایی تماس داشته باشد، اثرات مخربی را برای افراد به همراه خواهد داشت.

⇠ از سفره یکبار مصرف نباید بوی نامطبوع استشمام شود.

⇠ سفره یکبار مصرف مرغوب، دارای رنگ روشن و شفافی است و در آن ذرات ریز پراکنده سیاه رنگ وجود ندارد.

.

منابع:
.http://harirplastic.com

البسه و اکسسوری

مشاهده مطالب ←

آرایش و زیبایی

مشاهده مطالب ←

لوازم خانگی و دکوری

مشاهده مطالب ←

بهداشت و سلامت

مشاهده مطالب ←

گل و گیاهان

مشاهده مطالب ←

موادغذایی و خوراکی

مشاهده مطالب ←

مسافرت و کمپینگ

مشاهده مطالب ←

نظافت و شستشو

مشاهده مطالب ←

ماشین و موتورسیکلت

مشاهده مطالب ←

لوازم دیجیتال

مشاهده مطالب ←

ساز و موسیقی

مشاهده مطالب ←

کودک و نوزاد

مشاهده مطالب ←

لوازم اداری

مشاهده مطالب ←

تحصیل و تحریر

مشاهده مطالب ←

منابع

مشاهده مطالب ←

قوانین

مشاهده مطالب ←

error: Alert: Content is protected !!