مروی ® کوچه بازاری کهن و ماندگار در قلب بازار ایران
رسانه اینترنتی و پلتفرم آنلاین بازارگردی؛ سامانه جامع بازار بزرگ تهران
مروی® در مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بشماره 376380 به ثبت رسیده است و همچنین در شبکه ملی فرهنگ وزارت فرهنگ و ارشاد و در مرکز فرهنگ و هنر در فضای مجازی و در مرکز رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد نیز بشماره شامد 19-0-65-710784-1-1، ثبت شده است.
کلیهٔ حقوق مادیومعنوی محفوظ است و تحت قانون حمایت از حقوق پدیدآورندگان و قانون حمایت از اختراعات، طرحهای صنعتی و علائم تجاری، قرار دارد.
هرگونه کپی و یا الگوبرداری ممنوع است و متعاقباً پیگرد قانونی و قضایی خواهد داشت!
Licence By MARVI® All rights Reserved
در خرید اجاق برقی باید به چه نکاتی توجه کرد؟
هنگام خرید اجاق علاوه بر هزینه باید به تعدادی از پارامترها ی اساسی از جمله: جنس صفحه، نمای ظاهری، خدمات پس از فروش برند انتخابی، سیستم ایمنی، تعداد شعله ، اندازه اجاق و… توجه داشته باشید.
اجاق برقی القایی :
در اجاق برقی القایی از خاصیت الکترومغناطیس استفاده می شود و باید میدان مغناطیسی بین ظرف مورد نظر و شعله اجاق ایجاد گردد .
در نتیجه ، برای اجاق برقی القایی نمی توان از هر ظرفی استفاده نمود و تنها میتوان از ظروف رسانا استفاده کرد .
مزیت اجاق برقی القایی نسبت به المنتی :
۱ . به جز محل شعله سایر قسمت های اجاق سرد است و به راحتی با دست می توان آن را لمس نمود و دست ما نمیسوزد .
۲ . با توجه به خاصیت و عملکرد اجاق برقی القایی ، توان مصرفی آن از اجاق برقی المنتی کمتر است .
.
اجاق برقی المنتی :
در اجاق برقی المنتی شعله و انتقال حرارت آن مستقل از ظرف مورد استفاده عمل میکند . در این نوع اجاق به دلیل اینکه کل صفحه اجاق برقی گرم می شود اگر صفحه را لمس کنید دست شما خواهد سوخت .
همچنین ذکر این نکته ضروری است که پس از خاموش کردن این نوع اجاق برقی مدت زمانی میگذرد تا اجاق سرد شود .
برای راحتی درک این موضوع می توانید عملکرد این نوع اجاق برقی را با هیتر هایی که برای گرم کردم محیط استفاده می کنید ، مقایسه کنید .
مزیت اجاق برقی المنتی نسبت به القایی :
۱ . از هر ظرفی برای آشپزی می توان استفاده نمود .
۲ . میزان توان شعله مستقل از جنس ظرف مورد استفاده است .
منابع:
.https://egalia.ir