راهنمای گرده گل زنبور عسل

گرده گل یا گرده زنبور همان اسپرم گیاهی است که فواید زیادی دارد. از جمله منابع ویتامین های با ارزش محسوب می شود که میتوان از آن به عنوان یک رژیم غذایی کامل یاد کرد. گرده زنبور دارای خواص درمانی بسیار بالایی است و شما می توانید گرده مرغوب را از عسل فروشی ها و مراکز تولید کننده ی عسل، تهیه کنید.

.

• شناسایی کیفیت گرده گل

⇠ شناسایی کیفیت گرده گل مشکل است وتحت شرایط محیطی مختلف غیرممکن می‌باشد. بنابراین بسیار مهم است که خریدار برای خرید گرده گل، تهیه کننده گرده را خوب بشناسد و به او اعتماد کند. تولیدکنندگان مطمئن باید همه امکانات ذخیره‌سازی و فرآوری و طرز استفاده از آنها را در اختیار داشته باشند.

⇠ به علاوه محل تولید، نه فقط اقامتگاه بلکه مرکز فرآوری باید از مواد شیمیایی یا آلودگی صنعتی عاری باشد. این مناطق بطور نادر در کشورهای صنعتی و وسیع وجود دارد و مواد شیمیایی زراعی حتی در کشورهای پیشرفته استفاده می‌شوند. حمل و نقل با مشکلاتی مواجهند که ممکن است به دستگاه جمع‌آوری‌کننده مخصوص گرده و مراکز ذخیره‌سازی، نیاز داشته باشند.

.

• طریقه مصرف گرده زنبور

⇠ می توان از طریق جویدن یا بصورت پودر مخلوط با یک لیوان اب قبل یا بعد از غذا نوشید (نا شتا ارجحیت دارد )

⇠ افرادی که از طعم گرده خوششان نمی اید می توانند ان را با عسل به نسبت ۱به ۱ و یا ۲ به ۱ مخلوط و استفاده نمایند.

⇠ جهت استفاده اسانتر مصرف کردن می توان ان را داخل کپسولهای خوراکی ریخته و تناول نمود.

⇠ مورد استفاده به عنوان مکمل در بسیاری از تولیدات بهداشتی با مصارف خارجی .

.

• مقدار مصرف و مدت مصرف گرده زنبور

مقدار مصرف گرده در روز ۳۰ گرم (دو قاشق سوپ خوری) و مدت مصرف آن می تواند چند حالت متفاوت داشته باشد یک دوره یک ماهه پس از پایان هر فصل یا دوبار در سال یکی در اوایل پاییز و دیگری در اواخر زمستان . اگر فقط یک بار در سال قصد استفاده از ان را دارید . بهتر است فصل بهار را انتخاب کنید.

.

• نکته مهم در مصرف گرده گل

اگر برای اولین بار است که گرده گل را به مصرف می رسانید، به دلیل اینکه احتمال ایجاد حساسیت وجود دارد، خوردن آن را با مقدار کم شروع کنید و در صورتی که مشکلی پیش نیامد مقدار مصرف را به یک قاشق چایخوری و پس از مدتی به یک قاشق غذاخوری در روز افزایش دهید. مصرف یکباره گرده گل به میزان زیاد به هیچ وجه توصیه نمی شود.

.

• توصیه های مهم نحوه مصرف گرده زنبور

1 – طعم گرده ی گل به شکل محسوسی بر حسب گل هایی که از آن ها گرفته شده تغییر می کند. لذا افرادی که برای اولین بار از آن مصرف می کنند غافلگیر می شوند ولی به سادگی به آن عادت می کنند، البته به شرط این که پشتکار نشان بدهند.

2 – گرده ی گل باید به دقت جویده شود تا کاملاً با بزاق دهان آمیخته گردد.

3 – توصیه می شود که درمان یک ماهه پس از هر فصل و یا دوبار در سال، یکی در اوایل پاییز و دیگری در آخر زمستان با استفاده از گرده ی گل که از آن ها گرفته شده انجام دهید. اگر قصد دارید تنها یک بار در سال از آن استفاده کنید، فصل بهار را انتخاب کنید.

4 – در جریان درمان، بایستی هر روز ۳۰ گرم گرده ی گل و یا به عبارت دیگر دو قاشق سوپ خوری از آن تدریجاً مصرف شود.

.

منابع:
.https://www.hidoctor.ir

البسه و اکسسوری

مشاهده مطالب ←

آرایش و زیبایی

مشاهده مطالب ←

لوازم خانگی و دکوری

مشاهده مطالب ←

بهداشت و سلامت

مشاهده مطالب ←

گل و گیاهان

مشاهده مطالب ←

موادغذایی و خوراکی

مشاهده مطالب ←

مسافرت و کمپینگ

مشاهده مطالب ←

نظافت و شستشو

مشاهده مطالب ←

ماشین و موتورسیکلت

مشاهده مطالب ←

لوازم دیجیتال

مشاهده مطالب ←

ساز و موسیقی

مشاهده مطالب ←

کودک و نوزاد

مشاهده مطالب ←

لوازم اداری

مشاهده مطالب ←

تحصیل و تحریر

مشاهده مطالب ←

منابع

مشاهده مطالب ←

قوانین

مشاهده مطالب ←

error: Alert: Content is protected !!