راهنمای گوشت مرغ

• نکات انتخاب و خرید گوشت مرغ:

– از نظر ظاهری ، پوست مرغ باید بطور یکنواخت روی بدن کشیده و عاری از هر گونه پارگی یا تورم ، خونمردگی یا تغییر رنگ و خراش باشد.

– هیچگونه بوی غیر طبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن از آن به مشام نرسد و عضلات دارای سفتی و قوام طبیعی و چربیها به رنگ زرد روشن یکنواخت و بدون هر گونه بوی زننده باشد.

– مرغ منجمد آماده طبخ علاوه بر ویژگیهای عنوان شده باید در کیسه های پلاستیکی شفاف و بی عیب و دست نخورده عرضه شود و در داخل بسته بندی خونابه یا آب منجمد شده وجود نداشته باشد.

.

• از بین بردن بوی زهم مرغ در موقع پختن

– برای از بین بردن بوی زهم مرغ می توانید چند عدد هویج به آن اضافه کنید. با اینکار هم بوی زهم مرغ از بین می رود و هم طعم بهتری می گیرد.

.

• کندن پرهای مرغ

– برای اینکه پرهای مرغ را به راحتی از آن جدا کنید مرغ را به مدت 1 دقیقه داخل آبجوش قرار دهید و بعد از داخل آب، بیرون آورید. به راحتی تمام پرها با دست کنده می شود.

.

چگونه مرغ را خرد کنیم؟

⇠ اکثر ما از نحوه خرد کردن مرغ به طور صحیح و بدون هدر دادن گوشت مرغ آگاهی نداریم برای همین سعی میکنیم این کار را به همان جاییکه مرغ را خریداری کردیم بسپاریم ولی ما میخواهیم با آموزش روش صحیح نحوه تکه کردن درست مرغ را آموزش دهیم تا دیگر نگرانی نداشته باشید و با رضایت خاطر این کار را در منزل انجام دهید.

⇠ اگر مرغ کاملی خریداری کردید، نگران خرد کردن آن نباشید. آن را به منزل آورده و مراحل زیر را برای خرد کردن آن دنبال کنید؛ خرد کردن یک مرغ کامل، ارزانتر از مرغ خرد شده آماده است. از راهنمایی های این بخش از نکات خانه داری در نمناک برای درست کردن خورشت های خوشمزه استفاده کنید ، به اضافه اینکه از تکه های مختلف برای پخت غذاهای متفاوت استفاده کنید.

.

• چه چیزهایی لازم داریم؟

• مرغ کامل
• تخته برش
• چاقوی تیز

1. قبل از شروع به خرد کردن مرغ، داخل و خارج آن را با آب سرد بشویید.

2. مرغ را مانند تصویر، روی تخته برش قرار دهید طوری که پشت مرغ روی تخته قرار بگیرد و سینه آن به سمت بالا باشد.

3. گردن مرغ را جدا کرده و داخل مرغ را تخلیه کنید. اینها را برای موارد استفاده دیگر مانند سوپ و غیره نگه دارید.

4. تکه بزرگ چربی که اصطلاحا دم مرغ است را جدا کنید.

5. محل اتصال ران مرغ را با چاقو برش بزنید.

6. بدن مرغ را در یک دست خود نگه داشته و با دست دیگر ران مرغ را به سمت بالا و پایین پیچ و تاب دهید تا ران از محل خود جابجا شود.

7. با چاقو ران مرغ را جدا کنید.

8. ران مرغ را در یک دست گرفته، پا را نیز در دست دیگر و دو طرف را به سمت پایین حرکت دهید تا از وسط بشکند.

9. با چاقو ران و پای مرغ را از محل شکستگی برش دهید. همین عمل را برای ران دیگر تکرار کنید.

10. بدن مرغ را برعکس کنید تا پشت آن به سمت رو قرار بگیرد.

11. محل اتصال بال مرغ را از سینه پیدا کرده و برش دهید. بال دیگر را نیز جدا کنید.

12. چاقو را داخل شکم مرغ قرار دهید.

13. شروع به بریدن از پایین به سمت گردن مرغ کنید.

14. از قسمت نازک به سمت مفصل شانه مرغ به طرف خارج برش بزنید.

15. به موازات ستون فقرات، استخوان های قفسه سینه را برش دهید.

16. طرف دیگر مرغ را نیز به همین روش با چاقو برش بزنید.

17. حال که دو طرف مرغ جدا شده است، پشت مرغ را به سمت بالا خم کرده و جدا کنید. به این ترتیب پشت مرغ از سینه جدا می شود.

18. سینه مرغ را از درازا از وسط جناغ سینه به دو نیم کنید.

19. تکه های مرغ برای دستور غذایی شما آماده است.

20. به این ترتیب مرغ به 9 تکه قسمت شده است.

.

منابع:
.http://namnak.com
.https://www.bartarinha.ir
.https://www.yjc.ir
.http://health.kaums.ac.ir

البسه و اکسسوری

مشاهده مطالب ←

آرایش و زیبایی

مشاهده مطالب ←

لوازم خانگی و دکوری

مشاهده مطالب ←

بهداشت و سلامت

مشاهده مطالب ←

گل و گیاهان

مشاهده مطالب ←

موادغذایی و خوراکی

مشاهده مطالب ←

مسافرت و کمپینگ

مشاهده مطالب ←

نظافت و شستشو

مشاهده مطالب ←

ماشین و موتورسیکلت

مشاهده مطالب ←

لوازم دیجیتال

مشاهده مطالب ←

ساز و موسیقی

مشاهده مطالب ←

کودک و نوزاد

مشاهده مطالب ←

لوازم اداری

مشاهده مطالب ←

تحصیل و تحریر

مشاهده مطالب ←

منابع

مشاهده مطالب ←

قوانین

مشاهده مطالب ←

error: Alert: Content is protected !!