راهنمای گوشت بوقلمون

⇠ گوشت تیره‌ی بوقلمون دارای ویتامین و مواد معدنی بیشتری است. درمقابل گوشت روشن‌تر بوقلمون دارای چربی و کالری بیشتری است.

⇠ برای پخته شدن، دمای داخلی گوشت بوقلمون باید به ۷۴ درجه سانتی‌گراد برسد.

⇠ بوقلمون مزرعه‌ای نسبت به بوقلمون صنعتی دارای امگا ۳ بیشتری است.

⇠ با جدا کردن پوست بوقلمون بیشترِ چربی آن هم استخراخ می‌شود.

⇠ استفاده از مواد با کیفیت آشپزی را ساده می کند. وقتی که بوقلمون را سفارش می دهید برای هر نفر نیم کیلو گرم در نظر بگیرید. همچنین برای کسانیکه خوراک بیشتری دارند می توانید دویست گرم اضافه تر در نظر بگیرید. البته اندازه یخچال و فر خود را هم در نظر بگیرید.

.

منابع:
.https://www.chetor.com

البسه و اکسسوری

مشاهده مطالب ←

آرایش و زیبایی

مشاهده مطالب ←

لوازم خانگی و دکوری

مشاهده مطالب ←

بهداشت و سلامت

مشاهده مطالب ←

گل و گیاهان

مشاهده مطالب ←

موادغذایی و خوراکی

مشاهده مطالب ←

مسافرت و کمپینگ

مشاهده مطالب ←

نظافت و شستشو

مشاهده مطالب ←

ماشین و موتورسیکلت

مشاهده مطالب ←

لوازم دیجیتال

مشاهده مطالب ←

ساز و موسیقی

مشاهده مطالب ←

کودک و نوزاد

مشاهده مطالب ←

لوازم اداری

مشاهده مطالب ←

تحصیل و تحریر

مشاهده مطالب ←

منابع

مشاهده مطالب ←

قوانین

مشاهده مطالب ←

error: Alert: Content is protected !!