انواع سرم مو:
سرم مو ها با توجه به ویژگیها و خصوصیتهایی که دارند، به دستههای زیر تقسیم میشوند:
- سرم موی ترمیم کننده
- سرم موی تقویت کننده
- سرم موی حجم دهنده
- سرم موی آبرسان
- سرم موی حالت دهنده
- سرم موی براق کننده
- سرم موی خوشبو کننده
- سرم موی نرم کننده
- سرم موی محافظت کننده
بسیاری از سرم مو ها هستند که دو یا چند ویژگی را به صورت یکجا داشته و چنین سرم مو هایی از ارزش خرید بالایی برخوردار هستند.
چه نوع سرم مو بخریم؟
اگر تجربه لازم برای خرید سرم مو را ندارید در زیر لیستی از ویژگی های سرم موی خوب و عالی را قرار داده ایم که میتواند در خرید به شما کمک کند.
یک سرم مو باید دارای ویژگی های زیر باشد:
- مراقبت و تقویت ریشه و ساقه مو
- آبرسانی و مرطوب کنندگی ریشه مو
- افزایش حالت پذیری مو ها
- ضخیم کردن ها و جلوگیری از نازک شدن و آسیب پذیری مو ها
- ترمیم کنندگی مو ها و جلوگیری از شکنندگی مو ها
- ضد وز بودن و جلوگیری از خشک شدن مو ها
- افزایش شانه پذیری مو ها
- افزایش درخشندگی و ترمیم مو های خشک
- محافظت از مو در برابر حرارت و اشعه UV خورشید
- افزایش مقاومت و بازسازی ساختار داخلی مو
- تامین مواد مغذی مو ها و عمل به عنوان غذای مو
البته شاید این سوال را داشته باشید که از کجا به این مشخصات دسترسی پیدا کنیم؟ با کلیک کردن روی دکمه زیر میتوانید به لیستی از بهترین سرم مو ها دسترسی پیدا کرده و تمامی مشخصات و ویژگی های آنها را مشاهده کنید:
راهنمای خرید سرم مو:
اگر تاکنون در خصوص خرید سرم مو تصمیم نهایی نگرفته اید و همچنان سردرگم هستید، ما در اینجا سعی می کنیم بهترین، با کیفیت ترین و پر فروش ترین برند های سرم مو را ذکر کنیم که میتواند در خرید به شما کمک کند:
- کریستال (Crystal)
- بیول (Biol)
- گلیس (Gliss)
- سریتا (Cerita)
- لافارر (Lafarrerr)
- پریم (Prime)
- سینره (Cinere)
- نلی (Nelly)
- سان وی (Sunway)
- یانسی (Yunsey)
چه سرم مویی برای خرید مناسب است؟
«سرم مو چی بخرم؟» شاید این سوالی باشد که در ذهن تان نقش بسته! ما جداً توصیه میکنیم از برند های بالا برای انتخاب و خرید ماسک مو استفاده کنید.
این برند ها امتحان خود را پس داده و جزو پر فروش ترین و بهترین سرم مو ها هستند که برای تقویت و ترمیم مو مورد استفاده قرار میگیرند. البته هر کدام از برند های بالا سرم مو هایی با ویژگی و خاصیت های گوناگون تولید و عرضه کرده اند.
بهترین نوع سرم مو:
بهترین نوع سرم مو را میتوان آن دسته از محصولاتی دانست که ضمن ویتامینه بودن، حاوی عصاره های طبیعی و گیاهی همچون آلوئه ورا، جوانه گندم، روغن آرگان، روغن آووکادو و… بوده و ضمن تقویت و تغذیه ریشه مو، در آبرسانی و مرطوب کنندگی ریشه مو نیز تاثیر گذار هستند. چنین سرم مو هایی حاوی کراتین بوده و با مدلهایی تحت عنوان هیدرولیزه نیز عرضه میشود.
آبرسانی ریشه و ساقه مو یک اصل در حالت پذیری و براقیت مو ها میباشد.
بهترین مدل سرم مو:
در پاسخ به سوال «سرم مو چه مارکی خوبه؟» باید بگوییم که در حال حاضر برند «کریستال»، «نلی» و «سریتا» حرف اول را در زمینه فروش و جلب رضایت ماسک مو میزنند و شاید استفاده از این مدل ماسک مو بتواند رضایت شما را نیز جلب کند.
البته با کلیک کردن روی دکمه خرید انتهای همین مقاله، میتواند شما را از نظر سایر مشتریان و استفاده کنندگان مطلع سازد که یک راهنمای بسیار عالی خرید سرم مو میباشد.
قیمت سرم چقدر است؟
اکثر سرم مو ها دارای قیمت معقولی بوده و میتوان گفت امکان خرید آن برای هر کسی ممکن میباشد. به طور میانگین قیمت سرم مو ها بسته به برند و حجمی که دارند، از 25 الی 30 هزار تومان شروع میشود و هر کسی با هر بودجه ای که دارد میتواند نسبت به خرید سرم مو اقدام کند.
سرم مو چه فوایدی دارد؟
همانطور که در ابتدا هم اشاره کردیم، لوازم مراقبت از مو در دستهبندی های مختلفی تولید و عرضه شده اند که یکی از بهترین آنها سرم مو میباشد.
علت نامگذاری سرم مو، جلوگیری از ریزش، خاصیت تقویت کنندگی و ترمیم کنندگی آن میباشد. همچنین در تولید سرم مو، بر خلاف سایر محصولات مراقبت از مو، از ترکیبات شیمیایی و پارابن استفاده نشده و به همین دلیل استفاده از سرم مو میتواند مزیتهای زیر را داشته باشد:
1- مراقبت از مو و جلوگیری از تضیف و ریزش مو
2- جلوگیری از آسیب پذیری مو و مقاوم سازی ریشه و ساقه مو
3- ضد وز بودن و آبرسانی کامل به ریشه مو ها
4- ایجاد درخشش و زیبایی مو ها
5- برطرف کردن گره های مو
6- بدون نیاز به آبکشی و استفاده به صورت روزمره به خصوص در سرم های اسپری
ویژگیها و مشخصات یک سرم مو خوب:
در خرید سرم مو باید به یک سری ویژگی و پارامتر ها توجه کنید که میتواند در تاثیرگذاری آن دخیل باشد. به خصوص اگر تاکنون تجربه خرید سرم مو ندارید، پیشنهاد میکنیم ویژگی و پارامتر های زیر را به هنگام خرید در نظر داشته باشید:
1- سرم مو برای کدام مو ها مناسب است؟
ابتدا تعیین کنید که نوع مو نیاز آن کدام مورد بوده و سرم مویی متناسب با آن را خریداری کنید:
- سرم مو مخصوص مو های آسیب دیده
- سرم موی مخصوص مو های خشک
- مو های معمولی
- موهای چرب
- مو های وز، مجعد و فر
- موهای رنگ شده
- موهای نازک و آسیب پذیر
- تمامی مو ها
2- میزان حجم سرم مو:
اگر نمی خواهید که زود به زود ذهن و وقت خود را مشغول خرید سرم مو کنید، بهتر است سرم مو هایی با حجم حداقل 200 تا 400 میلی لیتری را خریداری کنید. هر چند سرم مو های 70، 80 و 100 میلی لیتری نیز عرضه شده اند و قیمت مناسب تری هم دارند!
3- ویژگی های سرم مو:
در بالا به تمامی ویژگی هایی که یک سرم مو میتواند داشته باشد اشاره کردیم. پس حتما ویژگی های سرم مو را نیز به هنگام خرید چک کنید.
4- کشور سازنده سرم مو:
باید بگوییم که سرم مو های خارجی و ایرانی تفاوت چندانی با یکدیگر نداشته و چه بسا سرم مو های خارجی هم قیمت بالایی دارند و شاید از نظر کیفیت نیز با سرم مو های ایرانی برابری کنند. در هر صورت شاید این پارامتر نیز به هنگام خرید برایتان مهم و حائز اهمیت باشد.
تفاوت سرم مو و ماسک مو
شاید برای خیلی هامون پیش آمده باشه که بخواهیم موهای آسیب دیده رو ترمیم کنیم و برای تقویت موهای وز، رنگ شده و آسیب دیده مون کاری کنیم. برای همین به فکر تقویت موهامون می افتیم و می خواهیم که از محصولات تقویت کننده مو استفاده کنیم. برای همین به سراغ ماسک مو و یا سرم مو میریم… و با خودمون می پرسیم که ماسک مو چیست، سرم مو چیست، تفاوت ماسک مو و سرم مو چیست، کی از سرم مو استفاده کنیم و کی از ماسک مو استفاده کنیم؟
باور غلط در مورد تفاوت ماسک مو با سرم مو
بعضی ها تفاوت ماسک مو با سرم مو رو در نحوه استفاده از این دو می دانند و معتقدند که سرم مو بعد از حمام استفاده می شه و به آب کشی نیاز نداره و ماسک مو در حمام استفاده می شه و بعد از آن حتما باید آبکشی بشه. در صورتی که این طور نیست و خیلی از ماسک مو هایی که از مواد طبیعی ساخته و تولید شدند و در آنها مواد شیمیایی مضر وجود ندارند به آب کشی نیاز ندارند و بعد از حمام و بدون آب کشی مورد استفاده قرار می گیره.
در واقع تفاوت اصلی ماسک مو و سرم مو در موارد استفاده این دو است نه در نحوه استفاده !
به این معنا که ماسک مو اغلب برای ترمیم و تقویت موهای آسیب دیده و حتی پیشگیری و درمان موهای آسیب دیده و خشک است و سرم مو بیشتر کاربرد زینتی داره . یعنی اینکه برای براق کردن، شفافیت و محافظت از آسیب مو به کار می ره.
این بدین معنا نیست که سرم مو برای تقویت مو آسیب دیده و خشک اثری ندارد ! خیر !!! اما وظیفه اصلی سرم مو همانطور که پیش تر از این گفتیم برای نرمی و درخشندگی و لطافت مو و وظیفه اصلی ماسک مو پیشگیری و درمان موهای خشک و آسیب دیده است.
در ضمن توجه داشته باشید که ماسک مو رو داخل منزل هم می تونید تهیه کنید . برای این کار فقط کافیه به دنبال روش هایی برای تهیه ماسک مو خانگی یا تهیه ماسک های طبیعی مو بگردید و سپس موهای آسیب دیده تون رو به راحتی در منزل ترمیم کنید .
طرز استفاده از سرم مو
روش استفاده از سرم مو به این صورته که چند قطره از سرم مو رو، روی کف دستتون بریزید، سپس به آرومی روی ساقه های مو بمالید. برای نتیجه بهتر، خوبه که موهاتون یه کم نم داشته باشه. سپس صبر کنید تا سرم مو جذب بشه ( همچنین برای بهتر حالت گرفتن و شفافیت و درخشندگی بیشتر می تونید قبل از سشوار کشیدن، از سرم مو استفاده کنید. )
چه زمانی از سرم مو استفاده کنیم؟
خانم هایی که موهای فر و کمی خشک و وز دارید، بعد از حمام لابه لای موهای نم دار بمالید.
خانم هایی که موهاتون رنگ و یا مش داره، قبل از سشوار و یا اتو کشیدن مو، کمی از سرم مو رو، کف دستتون بریزید و روی موها بمالید ( خوبه که موهاتون کمی نم هم داشته باشه ) سپس موهاتون رو سشوار بکشید.
خانم هایی که موهای صاف دارید اما یه کم پایین موها موخوره گرفته و یا وز شده، بعد از سشوار و یا اتوی مو، یه کمی از سرم مو رو به موهاتون بمالید تا خورده موهای روی مو کاملا از بین بره و موها یک دست بشه.
آقایانی که موهای فر، زبر و خشن دارید، سرم مو برای شما هم مناسبه و جالبه بدونید که آقایانی که ریش های بلند دارند هم برای براق و صاف تر شدن ریش هاشون می تونند از سرم مو استفاده کنند.
.
منابع:
.https://bazariti.i
.https://goodzilo.com